VAMOS Volleybalclub

Onze club

VAMOS is de opvolger van Focus (Volleyteam Kemzeke – Stekene) en Sigivok. Twee clubs met een grote staat van verdienste en met tradities van 40 jaar en meer.

Het is dan ook duidelijk dat achter deze fusie een nieuw ambitieus gemeenschappelijk doel schuilt, anders zijn besturen niet bereid om zoveel eigenheid en traditie op te geven.

En die ambitie is er, en we hebben de afgelopen maanden kunnen ervaren dat dit door de leden, supporters, sympathisanten van beide clubs wordt gesteund. Het platform is aanwezig om VAMOS te doen slagen !

Wij willen er dan ook in de komende seizoenen naar streven om het volleybal voor zowel jongens als meisjes in onze regio levendig te houden. Dat willen we doen door op verschillende niveau's te willen blijven werken. Toch moeten we ook de best haalbare kwaliteit in onze club nastreven en zo gaan we trachten om met zoveel mogelijk eigen opgeleide spelers en speelsters onze plaatsen in de nationale reeksen te behouden én te verbeteren.

De beste optie daarvoor is ons keihard inzetten voor onze jeugdwerking zodat de komende generaties garant kunnen blijven staan voor goed volleybal. Daarom is de technische omkadering vanaf VAMOS dag 1 uitgebreid en wordt er momenteel nog verder aan die structuren gewerkt.

Wij hebben als bestuur echt het gevoel dat VAMOS zal slagen. We beseffen dat zonder kinderziektes niemand groot en sterk wordt.

Maar we hebben een doel dat we samen met trainers, spelers en speelsters, supporters en sponsors willen halen.

We wensen iedereen in het VAMOS geheel het beste toe.
Welkom !