VAMOS Volleybalclub

Onze club

Functieomschrijving van de sportieve cel

De sportieve cel van Vamos bestaat uit Wim Backaert, Eva Van Duyse, Barbara Verdood en Jonas Vereecken.
De taakomschrijving van de sportieve cel is gericht op het sportieve gebeuren van de club. Zo staat de sportieve cel in voor de algemene organisatie van het sportieve luik.

Bovendien zorgt de sportieve cel voor de indeling van de ploegen. Dit gebeurt in grote lijnen voor de start van de grote vakantie en er wordt vooral rekening gehouden met het sportieve niveau van de individuele leden.

De leden van de sportieve cel nemen ook zelf de verantwoordelijkheid over een team en zal eveneens het aanspreekpunt zijn voor de ouders, kinderen en trainers van bepaalde teams. Zo is Barbara Verdood de verantwoordelijke voor de onderbouw (U7, U9 en U11), Wim Backaert neemt de U13-ploegen voor zijn rekening als ondersteuner, Jonas Vereecken is de aanspreekpersoon voor de meisjes in de middenbouw (U19-U17-U15), terwijl Eva Van Duyse de jongens in de middenbouw ondersteunt.

Tot slot zal de sportieve cel in samenspraak met de trainers de ontwikkeling van een technische en tactische leerlijn op zich nemen. Deze informatie zal ook tijdens de trainersvergaderingen besproken worden zodat een Vamos-lijn ontwikkeld kan worden.

Wil je de sportieve cel via e-mail contacteren? Stuur hen via bovenstaande links een persoonlijke e-mail of mail naar celsportief@volleyvamos.be.